Czech On-line Expo 2023

Ohlédněte se s námi za Czech On-line Expo 2023

3. 3. 2023

Na konci února jsme se opět vydali na veletrh, tentokrát na e-commerce a on-line business veletrh Czech On-line Expo, který je největší v Česku. 

Czech On-line Expo navštěvují e-shopaři, manažeři a specialisté.

Bartoň Studio tým na COE

Atmosféra byla vynikající, moc jsme si to užili. Mluvili jsme především o tvorbě e-shopu na míru. Odpovědi u nás nalezli návštěvníci, kterým už nestačí krabicové řešení a potřebují svůj e-shop individuálně rozvíjet. Na veletrhu jsme představili naši novinku StartPack e-shop. Zájem o ni byl obrovský. Velmi nás těší, že internetový obchod postavený na platformě Shopsys Framework je nyní mnohem dostupnější. Při vývoji jsme se řídili myšlenkou “Shopsys Framework dostupně pro všechny”, a to jsme splnili.

StartPack e-shop je ideální kombinací řešení, které obsahuje už v základu spoustu užitečných funkcionalit, přičemž platforma umožňuje neomezený vývoj funkcí, které jsou v případě požadavků na výkonný a spolehlivý e-shop důležité. StartPack e-shop je vhodné řešení pro B2B i B2C internetové obchody

Pro čtenáře Milan Bartoň poskytl rozhovor v magazínu Czech On-line Expo právě na téma potřeby e-shopů na míru a rozmluvil se i o trendech, které nás v e-commerce čekají v tomto roce.

Rozhovor s Milanem Bartoňem
Přednáška na téma "Nejčastější chyby na českých e-shopech"

Věříme, že i pro vás byl veletrh Czech On-line Expo přínosný, a že jste si odnesli i něco poučného z přednášky našeho kolegy Jirky Kučery, který se zaměřil na nejčastější chyby na českých e-shopech. Zájem o ni byl velký a sály praskaly ve švech oba dva dny.

Plánujete redesign e-shopu nebo se chystáte na nový?

Rádi se vám budeme věnovat a StartPack e-shop vám osobně představíme

Ještě jednou děkujeme za přízeň a těšíme se na spolupráci.