Projekty, na které jsme hrdí.

Prostudujte si naše zakázky i s názory klientů.

E-shop na míru s pokročilými animacemi a 3D modely.

Vyplašto s. r. o.

 

Vytvořili  jsme dynamický a atraktivní e-shop s jednokrokovým košíkem, který zvýšil konverze a připravil klienta na budoucí expanzi.

Zjednodušili jsme proces tvorby a také optimalizovali rozpočet projektu.

 

Logo_vyplašto-e-shop na míru

Přívětivý e-shop s chladící technikou

DEXIM,

DRUŽSTVO

Vyvinuli jsme nový eshop s využitím hybridního e-shopového řešení StartPack e-shop, které kombinuje nejlepší vlastnosti tradičních krabicových e-shopů s možností individuálního vývoje na míru.

E-shop je integrován s účetním systémem Money S4.

 

Logo_Dexim_E-shop na míru

Meziročně zvyšujeme tržby e-shopu s vínem o 40 %

Osobní vinotéka

Za necelých 10 let jsme z e-shopu, kam skoro nikdo nechodil, vytvořili plnohodnotný prodejní kanál. Dostali jsme od Bohemia Sekt důvěru a pravidelnou péčí a rozvojem funkcí e-shopu jsme jim zvýšili obrat i zisky. Přečtěte si případovku, jak jsme toho dosáhli.

Kvalitní jádro, přehledný kód a spolehlivé propojení s platebními branami

a systémy jako SAP, Money nebo Pohoda.

Redesignem e-shopu jsme usnadnili práci celé firmě

Heapco.cz

Měli jsme vytvořit kvalitní e-shop pro B2B i B2C. A dokázali jsme to. Kromě toho jsme pro klienta Heap Co 2000 navrhli několik vylepšení interních procesů a informačního systému. Zjistěte, jak jsme to dokázali.

Intuitivní UX a grafika, která dělá dojem a hlavně – dovede zákazníka ke konverzi.

Na začátku jsme určili jasnou prioritu: filtrování

Eturbo.cz

Při přípravě projektu jsme detailně zmapovali, co zákazníci potřebují, když vybírají nové turbo do auta. Zmapovali jsme nákupní proces, propojili ho se silnými stránkami našeho klienta Turbocar a vystřihli e-shop, který vede zákazníky ke konverzi a funguje skvěle na všech zařízeních. Přečtěte si, jak to probíhalo.

Vše odřízené zkušeným projekťákem tak, abyste věděli o každém kroku.

První dojem eshopu přehledná úvodní stránka

Happy Model

Postavili jsme e-shop na moderním a stabilním základu platformy Shopsys Framework tak, aby splňoval specifické potřeby zákazníků ze světa modelářství a zajistil hladký průběh jejich objednávky. V případové studii se dozvíte, jak to celé probíhalo.

Další projekty, které posunuly nás i naše zákazníky

E-shop, který vydělává,
a dobrý pocit,
když se na displeji telefonu objeví jméno klienta.  To je pro nás kvalitně odvedená práce.

Vendor lock je nám cizí. Zdrojové kódy k e-shopu jsou samozřejmě vaše.

Řešení od Bartoň Studia je vždycky na úrovni. Technologicky i lidsky.

Proč nám klienti důvěřují?

Máme fungující e-shop i pořádek v interních procesech

„Když jsme přišli do Bartoň Studia s tím, že chceme nový e-shop s jezdeckým vybavením, mysleli jsme si, že máme ve všem jasno. Ale výsledek dnes vypadá úplně jinak – a ještě že tak.

Vývojáři pracují agilně a přemýšlejí nad tím, co dělají. Jako klient jste vtažení do projektu, a když zjistíte, že potřebujete úpravu zadání, jde to. Díky společným konzultacím jsme navíc změnili hodně věcí v našem informačním systému a ve firemních procesech. Právě v tom vidím hlavní přínos spolupráce.“

Hana Hrdličková

Hana Hrdličková

Ředitelka

Heap Co 2.000, s.r.o.

Funkční e-shop jsme měli venku za pár měsíců

„Když jsme měnili náš e-shop s turby do aut, byla to efektivní spolupráce. Pánové od Bartoně rychle pochopili, jak náš byznys funguje, a přesvědčili nás, abychom se soustředili na to zásadní – jednoduché filtrování různých typů turba.

E-shop jsme díky tomu měli za pár měsíců online, zákazníci se na něm perfektně orientují a nám chodí objednávky. Vývojáři mají seznam úkolů do budoucna a postupně pracují na dalších vylepšeních.“

Vladimír Fiker

Vladimír Fiker

Jednatel

TurboCar s.r.o.

Nechal jsem si poradit – a celý projekt překopal

„O přínosech uživatelského výzkumu jsem pochyboval. Milan Bartoň mě však přesvědčil a díky rozhovorům se zákazníky vypadá Catering Portal jinak, než jsem předpokládal – web je mnohem přehlednější a při registraci nechci po lidech kvantum informací.

Byla to skvělá rada. Stačil opravdu jeden den rozhovorů. Přesně tak by měl dodavatel nad projektem přemýšlet. Bez výzkumu bych utratil víc peněz za programování zbytečností a hlavně by službu využívalo míň lidí.“

Adam Přibyl

Adam Přibyl

Zakladatel

Catering Portal s.r.o.

Stačí zavolat a vývojáři sednou ke strojům

„Za roky spolupráce s Bartoň Studiem se z našeho e-shopu s víny a sekty stal plnohodnotný prodejní kanál. Vyžaduje to práci na plný úvazek, neustálou optimalizaci pro marketing, plánování a rozvoj. Prostě hodně práce.

Začínali jsme nárazovou spoluprací. Ale teď máme u Bartoně každý měsíc garantované hodiny. Takže stačí napsat e-mail nebo zvednout telefon a věci se dají rychle do pohybu.“

Lenka Štemberová

Lenka Štemberová

Manažer přímého prodeje a e‑commerce

Bohemia Sekt s.r.o.

S odstupem času mohu říci, že s výsledky i fungováním nového e-shopu jsem skutečně spokojený.

„Jsem rád, že jsem před lety navázal spolupráci právě s Bartoň Studiem. Svému oboru rozumím a je mi koníčkem, ale s IT je to jiné.

V Bartoň Studiu cítím oporu a vím, že mám za sebou někoho, kdo mi podá pomocnou ruku, dávají mi cenné rady a doporučení pro rozvoj e-shopu a pomáhají realizovat moje plány v oblasti internetového prodeje."

Vladimír Švígler

Vladimír Švígler

Spolumajitel

Happy Model, s.r.o.

10 let spolupráce, na kterou kdykoli rád navážu

„Prodáváme elektroinstalační materiál a přes e-shop od Bartoň Studia jsme prodávali statisíce produktů. Spolupracovali jsme 10 let a vyzdvihl bych tři věci – vždycky jednají na úrovni, zvedají telefon a dokážou se na e-shop podívat obchodně, takže programují jen takové věci, které přináší peníze.

Bohužel to skončilo. Naše mateřská společnost rozhodla o přesunutí e-shopu na jinou platformu. Předání dodavatelům z Estonska proběhlo hladce. Díky za to. Bude-li to možné, rád na spolupráci kdykoli navážu.

Martin Jílek

Martin Jílek

Procesní manažer

Elfetex, spol. s.r.o.

Pojďme probrat možnou spolupráci.

Napište nám své číslo a e‑mail a my se vám ozveme.







    Nebo nám klidně zavolejte první vy.