Bartoň Studio,e-shopy na míru, sponzor mistrů ČR

Bartoň Studio: Hrdý sponzor klubu pozemního hokeje TJ Litice

25. 6. 2024

Podpora lokálního sportu s Bartoň Studio

Bartoň Studio, specialista na tvorbu e-shopů na míru, s nadšením podporuje Klub pozemního hokeje TJ Litice.

Jsme rádi, že můžeme podporovat sport na lokální úrovni a přispívat k popularizaci pozemního hokeje, sportu, který bude letos na olympiádě ve Francii.

Pozemní hokej: Sport s tradičními hodnotami

Pozemní hokej je dynamický a rychlý sport, který kombinuje fyzickou kondici, taktiku a týmovou spolupráci. Tento sport má dlouhou historii a je oblíbený po celém světě.

Bartoň Studio, e-shopy na míru, sponzor TJ Litice

Úspěchy Klubu TJ Litice

Klub PH Litice se může pochlubit řadou významných úspěchů na domácí i mezinárodní scéně. Muži A se letos stali mistry České republiky jak v halovém, tak v klasickém pozemním hokeji. Díky skvělému vedení a talentovaným hráčům se klub pravidelně umisťuje na předních příčkách národních soutěží a je vzorem pro mnoho mladých sportovců. 

V prestižní anketě Zlatý zobák získal klub v letošním roce ocenění Hráč roku (Adam Uhlíř), Hráčka roku (Lucie Duchková), Trenér roku (Tomáš Levý) a také titul Klub roku.​

Jsme nadšení, že můžeme být součástí tak skvělého kolektivu.

Přejeme PH Litice hodně úspěchů v nadcházející sezóně a ujišťujeme je, že naše podpora nekončí. Těšíme se na další úspěchy!

Pokud hledáte odborníky na tvorbu e-shopů na míru, neváhejte se obrátit na Bartoň Studio. Jsme zde, abychom vám pomohli uspět ve světě e-commerce