Kreativní vouchery II úvodní

Získejte finance pro svůj e-shop

23. 1. 2024

Ministerstvo kultury v rámci Národního plánu obnovy vyhlásilo druhou výzvu Kreativních voucherů. Příjem žádostí bude v dotačním portálu Ministerstva kultury otevřen 1. února 2024 a ukončen 29. 2. 2024.

Kreativní vouchery II jsou skvělou příležitostí pro malé a střední podniky, které chtějí získat finanční pomoc na rozvoj a modernizaci svého e-shopu, či webových stránek. Jedná se o dotační program v rámci Národního plánu obnovy, kde můžete získat finanční podporu  až ve výši 85 % z hodnoty zakázky.

Kreativní voucher II

Jaké jsou podporované oblasti, na které je možné voucher použít? 

 

  • Informační a komunikační technologie (např. programování e-shopu, tvorba mobilní aplikace, vývoj softwaru…)
  • Grafický design a branding 
  • UX design 
  • Marketingové strategie (např. strategie pro online nástroje PPC, SEO, e-mailing, sociální sítě…)
  • Práce s texty (např. copywriting)

Pro koho je dotační program určen?

 

Pro malé a střední podniky. Základním kritériem pro posouzení velikosti podniku je počet zaměstnanců, velikost ročního obratu a bilanční suma roční rozvahy (velikost aktiv). Údaje se vztahují k poslednímu uzavřenému zdaňovacímu období.

Za drobného, malého a středního podnikatele se považuje podnikatel, který zaměstnává méně než 250 zaměstnanců a jeho roční obrat nepřesahuje 50 milionů EUR nebo jeho bilanční suma roční rozvahy nepřesahuje 43 milionů EUR.

Podrobnější informace o kreativních voucherech získáte na stránkách Ministerstva kultury 

Chcete podat žádost a získat dotaci bez starostí?

Nechte administrativu i kreativitu na nás a my vám rádi se žádostí o poskytnutí dotace pomůžeme. Již 18 let pomáháme našim klientům dosahovat úspěchu v oblasti e-commerce.

Kontaktujte nás  a my vás provedeme celým procesem.