E-commerce konference

E-commerce konference 2024: na co se můžeme těšit?

12. 12. 2023

Prostředí e-commerce se rychle vyvíjí a abychom šli úspěchu naproti, je důležité držet s vývojem krok. V roce 2024 se jako každý rok uskuteční celá řada konferencí nabitých informacemi a přednáškami. Navštivte e-commerce konference a zjistěte, jak přelomově přemýšlet o online podnikání.

Czech On-line Expo

Czech On-line Expo je český e-commerce a on-line business veletrh, na kterém zároveň můžete navštívit celkem 16 tematických konferencí. Proto se ihned z kraje roku můžete těšit na pořádnou nálož vědomostí a novinek ze světa e-commerce. Ať už vás zajímá PPC, UX, AI, Customer Care nebo třeba Project Management, najdete si určitě ty své. Kromě řečníků, kterých bude více než 100, se můžete těšit i na 10 konzultantů a více než 100 vystavujících firem. Jako každý rok to bude velkolepé.

Czech On-line Expo logo

KDE: PVA Expo Praha Letňany

KDY: 27. – 28. února 2024

Přednáška na téma nejčastější chyby na českých e-shopech

Přednášející kolega Jiří Kučera se minulý rok podělil s posluchači o nejčastější chyby na českých e-shopech.

Reshoper

Pokud by vám nestačilo v Pražských Letňanech Czech On-line Expo, můžete opět vyrazit v květnu na Reshoper. Cílem Reshoperu je přinášet novinky a inovace z oboru, ale i kultivování a propojování celé české i slovenské e-commerce komunity. Na konferenci naleznete inspiraci i nové způsoby, jak zvýšit zisky z online prodeje, jak vytvářet lepší marketingové kampaně nebo jak zefektivnit celý nákupní proces svého e-shopu. Setkejte se s odborníky v e-commerce!

Reshoper logo

KDE: PVA Expo Praha Letňany

KDY: 15. 5. 2024

Reshoper

ShopCamp

ShopCamp je komunitní e-commerce konference, která se dlouhodobě podílí na vzdělávání české e-commerce díky odborným přednáškám a praktickým workshopům. Na konferenci se setkáte se špičkami české e-commerce i úspěšnými e-shopaři, kteří přijdou sdílet své know-how. V roce 2024 proběhne už neuvěřitelný 11. ročník. Nezapomeňte si konferenci zapsat do diáře, protože v předprodeji je vstup pro zástupce e-shopů zdarma.

ShopCamp logo

KDE: FA & FIT ČVUT Praha

KDY: 12. 9. 2024

Bartoň Studio na konferenci ShopCamp

Czech Internet Forum

Na Czech Internet Foru se můžete těšit na novinky a trendy ze světa médií a digitálního marketingu, nové mediální projekty a čerstvá data z trhu i změny v legislativě. Tato konference je vhodné pro majitele, markeťáky, ale i internetové podnikatele nebo provozovatele webů. Setkáte se s odborníky z médií, marketingu, právníky a mnoho dalšími.

KDE: Comfort Hotel Praha

KDY: 5. 11. 2024

Czech Internet Forum

Setkejte se s námi 

Na tyto akce plné inspirace, příležitostí a odborníků se chystáme a budeme rádi, pokud se s vámi budeme moci setkat. 

Chystáte se na některou z akcí?

Budeme se těšit na viděnou!