Smartemailing

SmartEmailing je naším novým partnerem

13. 11. 2023

SmartEmailing je česká marketingová automatizace s jasnou doručitelností. Denně doručí přes 4 miliony mailů. Využívá ji více než 13 000 klientů, včetně jmen jako Heureka, O2 nebo televize Nova. 

SmartEmailing funguje na českém trhu již od roku 2010. Své místo na trhu získal díky skvělé doručitelnosti e-mailů a pokročilé automatizaci, která šetří uživatelům jejich čas. 

Aplikace vám nabídne intuitivní rozhraní a užitečné funkce, které usnadní práci firmám všech velikostí, včetně bankovních institucí, státní správy i mediálních domů. 

Co SmartEmailing umí?

Doručitelnost

Se SmartEmailingem máte garantováno, že vaše e-maily neskončí ve spamu. Do správné schránky dorazí 99,9 %.

Automatizace a scénáře

Víte, kdy lidé čtou vaše e-maily nejčastěji? Nastavte si automatizace pro jednotlivé scénáře, které budou automaticky posílat e-maily za vás. Vybrat si můžete i z přednastavených oblíbených scénářů. Jaké jsou ty nejoblíbenější?

  • Svátky, výročí
  • Uvítací série
  • Upsell, crossell
  • Reaktivační kampaně
  • Opuštěné košíky/kategorie

Personalizace

Vaše e-maily můžete snadno personalizovat a ukázat svým zákazníkům, že jsou výjimeční. Lze oslovovat jménem, popřát k narozeninám nebo třeba nabídnout individuální slevy.

Multikanálová komunikace

SmartEmailing vás neomezuje pouze na e-mailovou komunikaci, ale komunikovat se zákazníky můžete i přes SMS, Viber nebo FB messenger.

Službu můžete snadno propojit se sociálními sítěmi a reklamami.

GDPR a bezpečnost

Můžete si být jistí, že veškeré kroky, které v aplikaci provedete, budou v souladu s legislativou. Pokud vám nebude cokoli jasné, podpora vám vždy pomůže.

A/B testování

Snadno porovnáte více variant e-mailů a otestujete si, které odběratele zajímají více, které méně, případně jaké detaily je potřeba upravit.

Statistiky a měření

Budete mít neustále přehled o tom, zdali se vaše e-maily otevírají, kdo je otevírá, v kolik a kam se odběratel proklikl. Zkrátka budete vědět, co vaše zákazníky vlastně zajímá.

Responzivní šablony

Vytvářet si můžete své vlastní šablony, nechat si je navrhnout na míru, ale také můžete využít SmartEditor a upravit si podle svého gusta ty, které už jsou předpřipravené.

Sběr kontaktů

Aplikace nabízí vymazlený webový formulář, se kterým své kontakty nasbíráte raz dva. Můžete si vybrat, zdali na vašem webu bude vyskakovací (pop-up) okno, nebo klasický statický webový formulář.

API a integrace

Aplikaci snadno napojíte na váš web, ERP, CRM nebo účetní systém díky API klíči, který budete mít v účtu zdarma.

Na podzim 2023 SmartEmailing spouští nový Magic Editor   

Jak na automatizaci?

  • Komunikujte ve správný čas se správnými kontakty
  • Pracujte s pokročilými daty, které o svých návštěvnících máte k dispozici
  • Personalizujte své e-maily a dejte jim nový rozměr
  • Své návštěvníky profilujte a segmentujte
  • Propojte aplikaci s Sklik, Facebook, Meiro, Morionlab, SMS a Viber

SmartEmailing toho nabízí opravdu hodně. Vzdělávejte se na jejich webu nebo blogu. Pokud byste rádi proškolili celou firmu, není to problém. Pravidelně vychází podcasty, ale můžete si je poslechnout naživo i například na největší české e-commerce konferenci Czech On-line Expo

S celou integrací vám pomůžeme

SmartEmailing denně doručuje přes 4 000 000 e-mailů a díky tomu posouvá e-mailový marketing o krok dál.

Chcete používat SmartEmailing pro svůj e-mail marketing také?

Pomůžeme vám s jeho implementací.