5leté výročí s agenturou Shopsys

S agenturou Shopsys slavíme 5leté výročí

4. 10. 2023

Do nového roku se má vždy vykročit pravou nohou. My se dnes ohlížíme za rokem 2017, kdy jsme se rozhodli pro spolupráci s ostravskou agenturou Shopsys a ihned zkraje 2018 jsme se do toho od 1. ledna opravdu pustili.

Shopsys je na trhu úctyhodných 20 let, zabývají se vývojem e-shopů na míru a díky tomu jsou schopni digitalizovat prodejce největších B2B a B2C hráčů v e-commerce. Mimo to podporují vzdělávání v e-commerce sféře, organizují například ShopCamp, na kterém se každé září můžete setkat i s námi, dále Barcamp Ostrava a PHP live, aby posouvali kupředu nejen sami sebe, ale i českou on-line komunitu. 

V Bartoň Studiu se specializujeme na e-shopy na míru již 18 let a do rozjetého vlaku Shopsysu jsme naskočili ihned zkraje roku 2018, kdy jsme poslali po Silvestru naše kluky programátory na “zkušenou” do Ostravy.

Jan Roula

Jan Roula

Vývojář, Bartoň Studio

“Od samého začátku jsem se intenzivně angažoval ve spolupráci se Shopsysem a díky tomu jsem za posledních 5 let neustále zdokonaloval své programátorské schopnosti a posouval se v této oblasti stále výše a výše.”

Dan Kop

Dan Kop

Vývojář, Bartoň Studio

“Těší mě, že jsem mohl spoluvytvářet jedny z největších e-shopů v Česku a výsledky své práce potkávám všude kolem sebe, i v běžném životě. Když to ještě spojíte s týmem, který byl složený s citem tak, aby si lidé v něm spolu sedli, vzniká opravdu příjemné pracovní prostředí.”

Od té doby jsme hrdým partnerem Shopsysu a stavíme e-shopy na platformách Shopsys Framework (SSFW) a Shopsys Commerce Cloud (SSCM).

Během této spolupráce jsme se posunuli všichni v týmu, ale především jsme pomohli několika klientům udržet krok v on-line prostředí díky novým e-shopům.

Výročí spolupráce

Mezi naše klienty, kteří mají e-shopy postavené na SSFW a SSCM, patří HeapCo 2.000, Happy Model, eTurbo, Alicon, Dexim, Lunzo, První nákup, Northstyle, Ekozahradnictví, Swimeshop a v posledním roce jsme se dostali k vývoji vlastního řešení na platformě SSFW – StartPack e-shopu.

Přečtěte si více o tomto řešení na nových stránkách www.startpack.cz, které e-shop představují.

Naši kluci programátoři se stali důležitou součástí vývojářského týmu přímo v Ostravě a spolupracovali na e-shopech jako Démos, Mounfield, PRUSA Research, SCONTO nábytek nebo teď nejnověji Tescomě

Rozhovor s Milanem Bartoněm

K 5letému výročí spolupráce poskytl zakladatel a jednatel Milan Bartoň rozhovor, ve kterém se rozpovídal, jak společný vývoj vypadá. 

Spolupráce se Shopsys nám přináší nespočet pozitiv

Za těch 5 let, které utekly jako voda, můžeme říct, že mezi námi panovala vždy přátelská atmosféra a jsme tak spokojení. Mít takového “parťáka” na druhé straně je nepostradatelná výhoda.

Matěj Kapošváry

Matěj Kapošváry

CEO, Shopsys

“Vážíme si důvěry, kterou Bartoň Studio vkládá do naší technologie a spolupráce s námi. Jejich vývojáři se podílí na řadě našich důležitých projektů. Pokud náš časový rozvrh nedovoluje uspokojit potřeby potenciálních zákazníků, s radostí je směřujeme právě k jejich agentuře.”

Václav Macíček

Václav Macíček

CPO, Shopsys

“S Honzou a Danem jsem postupně spolupracoval v 3 různých týmech na 3 eshopech (Tescoma, Sconto, Démos) a práce s nimi mě vždy bavila. 🙂 Jejich začlenění do týmu bylo vždy velmi rychlé a hladké. Já ani klient jsme nepoznali, že by tým byl složen z více firem.”

Za posledních 5 let jsme se podíleli na velkých projektech, které jsou známé po celém Česku i v zahraničí a těší nás, že se můžeme navzájem při vývoji od sebe učit. 

Přejete si s vaším podnikáním v příštích letech také růst a prosperovat?

Nebo si přečtěte více o našich projektech v referencích.