Ohlédnutí za konferencí ShopCamp

Ohlédněte se s námi za konferencí ShopCamp

18. 9. 2023

Na začátku září jsme se opět vydali na konferenci ShopCamp, která slavila své kulatiny. Čeští e-commerce nadšenci, e-shopaři i odborníci se mohli vydat na ČVUT již po desáté.

ShopCamp se dlouhodobě podílí na vzdělávání české e-commerce díky odborným přednáškám a praktickým workshopům, které umožňuje přátelské setkání na jednom místě.

ShopCamp logo

Po celý den probíhal nadupaný program ve dvou přednáškových sálech a třech workshopových místnostech a kromě toho si účastníci mohli užít spoustu dobrého jídla a pití, zábavy a afterparty.

Jako každý rok program doprovázel i partnerský program a my jsme se opět na vás nachystali na našem stánku. 

Bartoň Studio na konferenci ShopCamp

Atmosféra byla vynikající, moc jsme si to užili. Rádi bychom poděkovali všem našim návštěvníkům a doufáme, že jste si konferenci užili tak jako my.

Těší nás, že jsme se s vámi mohli osobně setkat, utužit naše vztahy či vytvořit i zcela nové. Mluvili jsme o tvorbě e-shopu na míru, ale především jsme měli možnost vás seznámit s naší novinkou StartPack eshop

StartPack e-shop je postavený na platformě Shopsys Framework a nabízí celou řadu funkcionalit už v základní verzi. Jeho velikou výhodou je, že e-shop je možné nadále individuálně rozvíjet přesně podle Vašich představ.

Vyzkoušejte si nezávazně StartPack e-shop nebo se podívejte na webové stránky.

Ještě jednou všem děkujeme za přízeň a doufáme, že se opět brzy uvidíme naživo.

Pokud máte ohledně StartPack e-shopu jakékoli dotazy, obraťte se na nás a my vám ho osobně představíme.